OM OSS

Hva er AQTrainer.no?

AQTrainer er en global platform for personlig trening, både online og fyssisk. AQTrainer tilbyr coaching og personling trening med coacher med høy kompetanse innen sin idrett. Hos oss er alle velkommen, uansett nivå, erfaring og mål. 

Vårt team

Joseph
Partner, Oslo

Joseph har lang erfaring som svømmeinstruktør og med administrativ drift av  svømmeklubb og har blant annet bygget opp en av Norges største svømmekluber. Hans hovedokus har vært: kundereise, rekruttering og kvalitet.

 

Magnus
CEO, Oslo

Magnus driver aktivt med Triatlon og har deltatt i en rekke internasjonalle konkurranser slik som VM og EM. Ved siden av å være topp idrettsutøver har han et stort fokus på bygge opp AQTrainer med fokus på kvalitet, markedsføring og teknologiske løsninger. 

F.A.Q 

Underveis i treningen vil det komme ulike spørsmål, hvor din online coach vil være tilgjenglig for å besvare disse fortløpende. 

Vi gjennomføre pt aktivitene i samarbeid med deg og finner et egnet sted/området. Nøyaktig tid og sted avtales mellom PT og kunden. 

Våre programmer er individuell tilpasset din timeplan, ambisjoner og behov. Vi benytter elektroniske systemet som gir deg et levende program hvor du kan fortløpende ha en dialog med trener og komme med spørsmål og ønsker om tilpassninger. 

I Aqtrainer er vi opptatt av alle våre ansatte har god erfaring innenfor idretten de coacher i samt er på et høy faglig og pedagogisk nivå. Vi tildeller deg en trener som matcher dine behov og mål. 

Send oss gjerne en epost dersom du skulle ha noen andre eller ytterligere spørsmål.

    Kontakt oss

    Telefon

    +47 400 280 638

    E-post

    hei@aqtrainer.no