SUCCESS, TOGETHER

Fult fokus på trening og teknikk

AQTrainer gjennomfører årlig flere treningscamper og treningsklinikker hvor fokuset er idretten og det sosiale. Treningscamper gjennomføres i inn og utland, hvor fasilitetene er tilpasset idretten. treningsnklinikker gjennomføres lokalet og er typisk 1-2 dager. 

Terminliste for 2023/2024 legges ut vinteren 2023. 

Clinics

Clinics fokuserer er kortere samlinger hvor vi har fokus på å utvikle deg teknisk i din idrett. VÅrt fokus er på individuell utvikling, som inkluderer filmanalyser, workshops og muligheter for å få bistand fra landets beste innen din idrett

Dette er inkludert

Previous slide
Next slide

Treningscamp

Optimale treningsforhold

Vi velger lokasjoner som er tilpasset de ulike idrettene, slik at man får en førsteklasses opplevelse gjennom hele reisen fra hotell og måltider til treningsfasiliteter. Når man deltar på camp i regi av Aqtrainer skal idretten og det sosiale være i fokus.

Tilrettelagt for alle nivåer

Treningscamp er et tilbud for alle, hvor vi tilpasser personlige program ut fra dine behov og nivå. I forkant av campen gjennomfører man en coaching-samalte med en personlig trener gom vil legge opp et tilpasset program. Det gjennomføres felles-økter og sosiale samlinger, hvor idretten er i fokus.

All inclusive

Idretten skal være i fokus, derfor velger vi kun hoteller og lokasjoner som tilbyr all inclusive. Man får tilgang til treningsrom, restitsjjion, svømmebasseng, muligheter for massasje. Mellom treningsøktene legger vi opp til sosaiel aktiviterer og faglig påfyll. Det blir også mye tid til egen tid for de som foretrekker det.

Dette er inkludert

Previous slide
Next slide

Our team of experts

Treningscamper og Clinics med coacher som har lang og bred efaring

Coacher

Vi stiller med coacher som har lang og god erfaringen fra idretten. De står klare til å bistå med å tilrettelegge individuelle treningsprogram og gjørnnomføring av felles-økter

Administrasjon

Adminsitrasjoenn sitter på høy kunnskap rundt booking av turer og planlegging av camper og clinicer. Vi sørger for at du kun trenger å tenke på treningen og det sosiale.

Våre samarbeidspartnere

PATH TO SUCCCESS

Er du klar?

Informasjon om camper og clinics blir lagt ut i løpet av vinteren 2023, dersom du ikke ønsker å vente kan du sende oss en epost nå for å bli kontakt når det vil være mulig å melde seg på.