Jobb hos oss

Aqtrainer er et ungt selskap som tilby personlig trening og online coaching innen flere ulike idretter. Vi er opptatt av å tilby en tjeneste som er av høy kvalitet, hvor vi skal være kjent for vår kunnskap, service og vilje til å nå målene som er satt sammen med våre kunder. 

Vi søker deg som aktivit bidrar til et godt faglig arbeidsmiljø gjennom å bidra med kunnskap og erfaring. Du har positive og gode hodlninger, er prestasjonsorientert, snvarsfull, respektfull, kundeorientert og serviceinnstilt. 

Jobb i Aqtrainer

Vi er opptatt av at våre kollegaer har gode holdninger, verdier, samarbeidsevner, høy motivasjon, faglig høy kunnskap, erfaringen fra idretten og tar eget initativ – dette er viktig for at vi skal kunne klare å nå de målene som er satt i Aqtrainer. 

Utviklingsmuligheter

Aqtrainer har ambisjoner om å bli en ledende aktør innen personlig treninger og online coaching. Som medarbeider i Aqtrainer er det muligheter for å være med på utviklingen i inn- og utland. 

Send oss en åpen søknad

Vi har ofte behov for gode folk, spesielt innen PT og online coaching i ulike idrettsgrener. Vi oppfordrer deg til å legge inn en åpen søknad. Mottatte søknader behandles fortløpende, og du vil høre fra oss.